Εξοπλισμός & Υπηρεσίες

Επενδύουμε συνεχώς σε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας

Η οδοντίατρος Ελπίδα Ρούσσου παρέχει στο ιατρείο της, στην Ερμούπολη της Σύρου, ένα ολοκληρωμένο εύρος υπηρεσιών, που εμπίπτουν σε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης και ανταποκρίνονται σε κάθε οδοντιατρική ανάγκη. Στο σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο χώρο της εφαρμόζει όλες τις νέες μεθόδους και τεχνικές, με στόχο την αποτελεσματική και με διάρκεια αντιμετώπιση κάθε πάθησης και κάθε προβλήματος.
Όλες οι θεραπείες που ακολουθούνται σχεδιάζονται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς, γι’ αυτό και προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις σας. Οι υπηρεσίες του οδοντιατρείου απευθύνονται τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες κάθε ηλικιακής ομάδας.
Η μακρόχρονη εμπειρία και η υψηλή επιστημονική κατάρτιση της οδοντιάτρου αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στόχος είναι, πάντα, η επίτευξη της καλής στοματικής υγείας, καθώς και η αποκατάσταση όλων των οδοντιατρικών προβλημάτων κάθε είδους, αισθητικών ή λειτουργικών.

Εξοπλισμός Ιατρείου

Το Οδοντιατρείο προσφέρει ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον, με  ευχάριστο χώρο αναμονής & ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους μικρούς μας φίλους, που βοηθάει στην αποβολή του άγχους της επίσκεψης.

Τεχνολογία

Επιπλέον είναι πλήρως εξοπλισμένο με την πιο προηγμένη τεχνολογία που διατίθεται στον τομέα της οδοντιατρικής, προκειμένου να αντιμετωπίζεται κάθε περιστατικό άμεσα με τον καλύτερο τρόπο:

Ψηφιακό ορθοπαντογράφο

Ενδοστοματική κάμερα

Laser Λεύκανσης

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Από το 1997 η Οδοντίατρος Ελπίδα Ρούσσου, στοχεύει στην άρτια παροχή υπηρεσιών στους τομείς της Επανορθωτικής & Αισθητικής Οδοντιατρικής, της Προσθετικής & των Εμφυτευμάτων.

Επιπλέον φροντίζει πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών μέσω συνεργασιών.

Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία

H ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία δοντιών, εντός του Ιατρείου, εξυπηρετή στην τάχυστη διάγνωση, προσφέροντας πλήρη εικόνα της οδοντοφυΐας και των παρακείμενων ιστών. Επιπλέον, θέτει τα θεμέλεια για τη σωστή ορθοδοντική θεραπεία.

  • Ψηφιακή πανοραμική ακτινογραφία
  • RVG – Ψηφιακή Ενδοστοματική Ακτινογραφία
  • Ενδοστοματική Κάμερα

Σημαντικό Διαγνωστικό Εργαλείο

Η πανοραμική ακτινογραφία καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της στοματικής κοιλότητας & μπορεί πέραν των ανατομικών στοιχείων, να αποκαλύψει επίσης οδοντικά και ιατρικά προβλήματα όπως:

  • Προχωρημένη περιοδοντική νόσο.
  • Κύστεις στα οστά των γνάθων.
  • Όγκους γνάθων και καρκίνου του στόματος.
  • Διαταραχές των γνάθων (επίσης γνωστές ως διαταραχές του κροταφογναθικού αρθρώματος ή του TMJ).
  • Ιγμορίτιδα.
Προληπτική Οδοντιατρική

Παίδων & Ενηλίκων

Πρόληψη κατά την παιδική ηλικία & διατήρηση της υγείας των δοντιών για τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Συμβάλλει στην αποφυγή εμφάνισης ουλίτιδας και τερηδόνας ή νόσους του περιοδοντίου καθώς επίσης & στην έγκαιρη διάγνωση νόσων του βλεννογόνου & καρκίνου του στόματος

Οδοντιατρική Παίδων

Πρόληψη & Θεραπεία

Για Υγιή δόντια & όμορφο χαμόγελο

Αισθητική Οδοντιατρική

Βελτιωμένη αισθητικήμε ένα λαμπρό χαμόγελο!

Ο τομέας της Αισθητικής Οδοντιατρικής συμβάλλει στην αισθητική αναβάθμιση της στοματικής κοιλότητας & κατ’ επέκταση του χαμόγελού σας.
Λεύκανση – Όψεις πορσελάνης – Στεφάνες
Θήκες πορσελάνης – Θήκες ολοκεραμικές

Λεύκανση Δοντών

Αισθητική & Υγιεινή

Ασφαλές και εντυπωσιακό αποτελέσμα

Χειρουργική Στόματος

Συνήθη περιστατικά - Άμεση Αντιμετώπιση

Εντός του Ιατρείου καλύπτονται περιστατικά που αφορούν έγκλειστους & ημιέγκλειστους φρονιμίτες, έγκλειστοι κυνόδοντες,
έγκλειστα & υπεράριθμα δόντια,
υπολείμματα ριζών, περιακρορριζικές κύστες,
βιοψίες, πόνος και
νευραλγία προσώπου, κ.α.

Προσθετική

Επανορθωτικής Οδοντιατρική

Γέφυρες, Στεφάνες, Τεχνητές οδοντοστοιχίες

Πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία